Käyttämällä selectadna.fi sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

SelectaDNA tunkeilijanesto-spray

SelectaDNA-spray on julkistamisestaan - vuodesta 2008 - lähtien ollut yksi tehokkaimmista tavoista ennaltaehkäistä ja selvittää ryöstöjä ja murtovarkauksia.

Merkki: SelectaDNA

Saatavuus:

Varastossa: 19815

Soita

SelectaDNA-spray on julkistamisestaan - vuodesta 2008 - lähtien ollut  yksi tehokkaimmista tavoista ennaltaehkäistä ja selvittää ryöstöjä ja murtovarkauksia. Tällä hetkellä SelectaDNA spray-pohjaisia järjestelmiä on käytössä yli 20 maassa.

SelectaDNA:lle suojatuista liiketiloista tulee automaattisesti ”vaikeita kohteita” rikollisille.  He tietävät, että SelectaDNA liittää heidät kiistattomasti rikospaikkaan.  SelectaDNA spray-järjestelmiä on tällä hetkellä käytössä pankeissa, kultasepänliikkeissä, päivittäistavarakaupoissa, huoltoasemilla ja ravintoloissa.  Jopa yliopistot ja muut oppilaitokset ovat suojanneet omaisuuttaan ja työntekijöitään SelectaDNA spray-järjestelmän avulla.

SelectaDNA tunkeilijanesto-aerosoli sisältää niin ainutkertaisen DNA-koodin kuin UV-jäljittimen.  Järjestelmä voidaan asentaa joko yksittäisenä ratkaisuna, joka voidaan laukaista hälytysnapista tai se voidaan integroida osaksi lajempaa tunkeilijanestojärjestelmää.