Käyttämällä selectadna.fi sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

SelectaDNA-konsepti

SelectaDNA-tuotevalikoima muodostuu useista ratkaisuista, jotka pohjautuvat uniikkiin DNA-koodiin jota hyödynnetään niin omaisuuden merkitsemisessä kuin rikollisten tunnistamisessa.

Jokainen SelectaDNA-tuotteissa käytetty DNA-koodi on ainutkertainen. Jokaisessa merkintätuotepakkauksessa ja suihkepullossa on oma todistusaineistona pätevä allekirjoituksensa.

SelectaDNA-tuote sisältää aina aidon ja yksilöllisen DNA:n.  Erotukseksi ihmisen ja muiden elävien olentojen DNA:sta ratkaisua kutsutaan synteettiseksi DNA:ksi.  SelectaDNA muodostuu uniikeista yhdistelmäsarjoista joissa ainesosina ovat A (Adeniini), C (Sytosiini), G (Guaniini) ja T (Tymiini). SelectaDNA:ssa käytetty synteettinen DNA on lyhytketjuista, mikä tekee siitä huomattavasti kestävämmän kuin ihmis-DNA.

SelectaDNA-konsepti

Jokaisen DNA -tuotepakkauksen yksityiskohtaiset kooditiedot on tallennettu SelectaDNA:n korkean tietoturvan tietokantaan osoitteessa: http://www.secureassetregister.com.  Tietokanta on suunniteltu niin että DNA-koodi on nopeasti linkitettävissä omistajaan ja tämän paikkatietoihin.

SelectaDNA-koodi vodaan avata molekulaarigeneettisessä rikoslaboratoriossa, jolla on käytössään SelectaDNA-näytinsarja SelectaDNA:n näytteiden identifioimiseen ja analysointiin.