Käyttämällä selectadna.fi sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

Sertifikaatteja

Selectamark Security PLC haluaa tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset turvamerkintäratkaisut.  Siksi yritys sertifioi ratkaisunsa vastaamaan alan yleisiä standardeja.

Toimimalla näin Selectamark Security PLC tuottaa lisäarvoa niin asiakkailleen kuin yritykselle itselleen.  Asiakkaat voivat kaikissa tilanteissa olla varmoja, että Selectamark-tuotteet täyttävät alan korkeimmat laatuvaatimukset.  Yritykselle itselleen kuvatut ja toimeenpannut toimintatavat takaavat laadukkaan ja kustannustehokaan toiminnan.

Yhtiölle ja sen liiketoiminnalle myönnetyt laatusertifikaatit

Selectamark Security PLC:n toiminnalle ja johtamisjärjestelmälle on myönnetty seuraavat sertifikaatit, jotka auditoidaan riippumattoman auditoijan toimesta vuosittain:

ISO 9001 – Laatujärjestelmän hallinta ja johtaminen

ISO/IEC 27001 – Tietoturvallisuuden hallinta ja johtaminen

ISO 14001 – Ympäristöasioiden hallinta ja johtaminen

Tuote- ja tietojärjestelmäsertifikaatit

Selectamark Security PLC:n kehittämille ja valmistamille tuotteille ja tietojärjestelmille on myönnetty seuraavat sertifikaatit:

”Turvalliseksi suunniteltu”/ Secured by Design - on Iso-Britannian poliisin aloitteesta syntynyt hanke, joka määrittelee periaatteet rikoksia ja rikollisuutta ennaltaehkäisevälle suunnittelulle.  Hankkeessa ovat mukana poliisijärjestöt ja Iso-Britannian sisäministeriö ja hanketta ovat konsultoineet alue- ja ympäristöviranomaiset sekä elinkeinoelämän järjestöt.

”Turvalliseksi suunniteltu” (SBD) on yleisnimi poliisin ohjeistuksille ja suunnitelmille, kotien, julkisten tilojen, pysäköintialueiden jne. ennaltaehkäiseväksi turvaamiseksi.

”Turvalliseksi suunniteltu”-sertifikaatti on myönnetty yrityksille, joiden valmistamat turvatuotteet ovat läpäisseet poliisin suorittamat testit.   

BSI PAS 820:2012

PAS (Publicly Available Specification), 820:2012 kehitettiin yhdessä turva-alan ja standardointiyritys BSI:n toimesta helpottamaan turvamerkintäratkaisun kestävyyden arviointia todistusaineistona muuttuvissa sääolosuhteissa.

Sertifioidun laboratorion tekeminen testien perusteella SelectaDNA-tuoteperheelle myönnettiin korkein kestävyysarvio – A ulkoinen – joka tarkoittaa, että uniikki DNA-koodi SelectaDNA-tuotteissa kestää ulko-olosuhteissa vähintään 5 vuotta. 

Lisätietoja täältä.

LPS 1224: # 3

”The Loss Prevention Certification Board” määrittää Iso-Britanniassa vaatimukset omaisuuden rekisteröintipalveluja tarjoaville yrityksille. Noudattamalla määrityksiä varmistetaan että rekisteröintitieto on turvassa ja turvallisesti käytettävissä omistajaidentiteetin tarkistamiseen.

Standardin viimeisin versio – # 3 – antaa määritykset online-tietokannan käytölle, asiakkaiden rekisteröinnille, asiakastilien hallinnalle ja poliisin ympärivuorokautisille toimille järjestelmässä. SelectaMark Security PLC on ainoa toimija Iso-Britanniassa jonka online-tietokanta on hyväksytty LPS1224: # 3 määritysten mukaiseksi.

Thatcham

Thatcham Research on ajoneuvovakuuttajien vuonna 1969 perustama tutkimuskeskus, jonka päätavoitteena on turvallisuusratkaisujen ja -standardien kehittämisen kautta alentaa vakuutusyhtiöiden maksamia liikennevakuutuskorvauksia.

Thatcham on hyväksynyt Selectamark-ratkaisut ajoneuvon turvamerkintäratkaisuksi eri ajoneuvoryhmiin.