Käyttämällä selectadna.fi sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

SelectaDNA kotisivujen käyttöehdot

Tervetuloa Selectamark Security System plc:n KÄYTTÖEHDOT sivulle. Nämä ehdot koskevat http://www.selectadna.fi sivuston käyttöä. Käyttäessään sivustoa käyttäjä  hyväksyy nämä käyttöehdot.

TÄMÄN SIVUSTON KÄYTTÖ TARKOITTAA, ETTÄ KÄYTTÄJÄ HYVÄKSYY KÄYTTÖEHTOMME VAIKKA EI REKISTERÖITYISI. JOS KÄYTTÄJÄ EI HYVÄKSY KÄYTTÖEHTOJAMME HÄNEN EI TULE KÄYTTÄÄ TÄTÄ SIVUSTOA .

www. selectadna.fi sivustoa operoi:

Selectamark Security Systems plc, yhtiö on rekisteröity Englannissa ja Walesissa, osoitteeseen 1 Locks Court, 429 Crofton Road, Locksbottom, Kent, United Kingdom, BR6 8NL. Yrityksen rekisterinumero on 1024280 ja verorekisterinumero on GB 512 8043 77

Olemme British Security Industry:(“BSIA”) jäsen ja ADS:n jäsen, jonka tehtävänä on edistää  ilmailu-, puolustus-, turvallisuus- ja avaruustoimialojen liiketoimintaa Yhdistyneessä Kuningaskunnassa.

Yhteystietomme partnerimme:

Oy SecVeto Ab
Nihtisillankuja 3B 4krs
02630 Espoo
SUOMI

Tel: +358 40 848 13 05
Email: [email protected]

 

1. JOHDANTO

1.1 Suurin osa sivustostamme on käytettävissä ilman rekisteröitymistä. Joihinkin osiin sivustoamme  on pääsy vain rekisteröityneillä käyttäjillä.

1.2 Pidätämme oikeuden  muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa päivittämällä tätä tekstiä. Käyttäjän  tulee aika ajoin tarkistaa näiden sivujen sisältö varmistaakseen sen hetkiset käyttöehdot, koska ne velvoittavat käyttäjää. Näiden käyttöehtojen  säännöksiä saatetaan muuttaa erikseen annetuilla laillisilla ilmoituksilla tai ehdoilla, jotka julkaistaan tällä sivustolla. Jos käyttäjä ei  ilmoituksen jälkeen halua hyväksyä uutta sääntöä tai ehtoa, hänen ei tule jatkaa sivuston käyttöä.

2. LISENSSI

2.1 Käyttäjällä on lupa  tulostaa tai ladata osioita tältä sivustolta omaan käyttöönsä vain seuraavin perustein:

(a) dokumentteja tai niihin liittyviä graafisia kuvaajia ei muuteta tai muokata millään tavalla;

(b) sivustolla olevia kaavioita ei käytetä erikseen ilman niihin kuuluvia tekstejä; ja

(c) kaikki tekijänoikeus- ja tuotemerkit ovat näkyvissä jokaisessa kopiossa.

2.2 Jollei toisin mainita, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet koskien kaikkia materiaaleja tällä sivustolla (mukaanlukien valokuvat ja kaaviokuvat) omistaa Selectamark Security System plc tai heidän lisenssinantajansa.  Näiden ehtojen mukaisesti, minkä tahansa osion sisällön käyttö näiltä sivuilta on kiellettyä lukuunottamatta kohdassa 2.1 kuvattua käyttöä.  Jos käyttäjä rikkoo käytöehtoja, hänen lupansa käyttää sivustoa evätään ja hänen tulee välittömästi tuhota kaikki näiltä sivuilta ladattu tai tulostettu materiaali.

2.3 Liittyen kohtaan 2.1, mitään osaa tästä sivustosta ei saa jäljentää tai varastoida millekään muulle sivustolle tai sisällyttää mihinkään julkiseen tai yksityiseen sähköiseen hakujärjestelmään tai –palveluun ilman kirjallista lupaa.

2.4 Kaikki oikeudet, joita ei erikseen näissä käyttöehdoissa mainita, pidätetään.

3. PÄÄSY PALVELUUN

3.1 Tavoitteena on, että sivustomme on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa.  Emme kuitenkaan ole vastuussa mahdollisista käyttökatkoista emmekä niiden ajoituksesta tai kestosta.

3.2 Sivustollemme pääsy voi keskeytyä väliaikaisesti ilman ennakkoilmoitusta järjestelmävirheen,  sivustojen ylläpidon tai korjauksen vuoksi tai meistä riippumattomista sysitä.

4. VIERAILIJOIDEN AINEISTO JA SIIHEN LIITTYVÄT MENETTELYTAVAT

4.1 Kaikki henkilötietoihin liittyvä aineisto on tietosuojattua ja luottamuksellista.  Kaikki muu aineisto jonka ulkopuolinen taho julkaisee tällä sivustolla  käsitellään ei-luottamuksellisena ja ei-patentoituna, eikä sivuston ylläpitäjällä ole mitään vevoitteita liittyen näin julkaistuun materiaaliin.  Selectamark Security Services plc  ja heidän nimeämänsä henkilöt  ovat vapaita kopioimaan,  julkistamaan,  jakamaan, liittämään ja muuten käyttämään kyseistä aineistoa, kaikkea tietoa, kuvia, ääniä, tekstejä niin kaupallisiin kuin  ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

4.2 Sivustollamme on kielletyä julkaista tai siirtää aineistoa:

(a)  joka on uhkaavaa, säädytöntä, siveetöntä, kapinallista, pornografista, loukkaavaa, rotuvihaan yllyttävää, syrjivää, hävytöntä, herjaava, luottamuksellisuuden rikkovaa, yksityisyyttä loukkaavaa tai on sellaista joka voi aiheuttaa ärtymystä tai haittaa;

(b)  johon julkaisijalla tai siirtäjällä ei ole hallussaan  kaikkia tarvittavia lisenssejä ja/tai lupia;

(c)  joka yllyttää käytökseen, jota voidaan pitää rikollisen  tai joka on muuten lain tai hyvien tapojen vastaista tai joka loukkaa  kolmannen osapuolen oikeuksia Yhdistyneessä Kuningaskunnassa tai missä muussa maassa tahansa;  tai

(d)  joka on teknisesti harmillista (sisältäen tietokonevirukset, Troijan hevoset, madot, haitalliset komponentit, vioittuneen datan tai muut haittaohjelmat).

4.3 Käyttäjän  ei ole sallittua väärinkäyttää sivustoa (sisältää mm.  rajoittamattoman käytön ja hakkeroinnin).

4.4 Teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa jotka velvoittavat meitä paikantamaan ja paljastamaan tahot jotka toimivat kohtien 4.2 ja 4.3 vastaisesti.

5. LINKIT MUIHIN SIVUSTOIHIN JA LINKIT MUILTA SIVUSTOILTA

5.1 Linkit kolmannen osapuolen sivustoille sivustoltamme on rakennettu vain ja ainoastaan käyttäjän avuksi. Näitä linkkejä käytettäessä käyttäjä poistuu näiltä sivuilta. Emme ole tarkistaneet yksityiskohtaisesti kolmansien  osapuolien sivustoja, emmekä näin ollen ole vastuussa näistä sivuista tai sivujen sisällöstä tai saatavuudesta. Emme suosittele tai esittele näitä sivustoja  tai mitään aineistoa tai johtopäätöksiä näiltä sivustoilta.  Jos käyttäjä päättää käyttää niitä kolmannen osapuolen sivustoja, joihin on linkit tällä sivustolla, hän tekee sen täysin omalla vastuullaan..

5.2 Jos käyttäjä haluaa rakentaa linkin tähän sivustoon, voi linkin rakentaa vain etusivulle.  Etusivun replikointi on kiellettyä.  Linkityksessä on aina noudatettava seuraavia ehtoja:

(a)  Selectamark Security Systems plc:n logon poistaminen, vääristäminen, muulla tavoin muokkaamien  tai ulkonäöän tai koon muuttaminen on kiellettyä;

(b)  kehyksen luominen, uuden selaimen liittäminen tai muut vastaavat muutokset tähän sivustoon ovat kiellettyjä

(c)  kaikenlainen vihjaaminen että näillä sivustoilla suositellaan jotain muita kuin sivuston ylläpitäjän tuotteita ja ratkaisuja on kiellettyä ;

(d)  käyttäjän suhdetta Selectamark Security Systems plc:hen eisaa millään muotoa vääristää eikä käyttäjä saa levittää väärää tietoa Selectamark Security Systems plc:stä;

(e)  Käyttäjä ei saa muulla tavoin käyttäa sivustolla olevia Selectamark Security Systems plc:n tavaramerkkejä ilman Selectamark Security Systems plc:n kirjallista lupaa.

(f)   linkkien rakentaminen on sallittua vain käyttäjän omistamilta sivustoilta; ja

(g)  käyttäjän sivustolla ei saa olla sisältöä joka on mautonta, loukkaavaa tai kiistanalaista, tai  joka loukkaa immateriaalioikeuksia tai mitä tahansa muita toisen ihmisen oikeuksia, tai ei muilla tavoin noudata lakia ja säädöksiä.

Pidätämme oikeuden evätä käyttäjän oikeudet, kohdassa 5.2 kuvatuin syin ja ryhtyä mahdollisiin vastatoimiin parhaaksi katsomallamme tavalla

5.3 Käyttäjä on korvausvelvollinen sääntörikkomusten aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat Selectamark Security Systems plcl:le, tai mille tahansa muulle kyseiseen yritysryhmään kuuluvista yhtiöistä.

6. REKISTERÖITYMINEN

6.1 Rekisteröityäkseen http://www.selectadna.co.uk   -sivustolle rekistöröityjän tulee olla yli kahdeksantoistavuotias.

6.2 Rekisteröityminen on henkilkohtainen. Käyttäjän  ei ole sallittua jakaa käyttäjätunnusta tai salasanaa kenenkään muun henkilön tai verkoston kanssa.

6.3 Vastuu salasanan turvallisuudesta on käyttäjällä.   Jos hänellä on syytä epäillä, että joku muu tietää salasan, hänen tulee välittömästi ottaa yhteyttä Selectamark Security Systems plc:hen

6.4 Selectamark Security Systems plc: voi jäädyttää tai peruuttaa rekisteröitymiseni välittömästi jos käyttäjä laiminlyö mitä tahansa velvollisuutta joka on mainittu näissä käyttöehdoissa

7. VASTUUVAPAUSLAUSEKE

7.1 Vaikka pyrimme  varmistamaan, että kaikki informaatio tällä sivustolla on oikeata, emme ota vastuuta tämän sivuston aineiston  paikkansa pitävyydestä ja täydellisyydestä.  Voimme tehdä muutoksia tällä sivustolla olevaan aineistoon, tai tällä sivustolla mainittuihin tuotteisiin ja hintoihin ilman ennakkoilmoitusta. Materiaali tällä sivustolla saattaa olla vanhentunutta, emmekä sitoudu päivittämään tällaista materiaalia.

7.2 Materiaali tällä sivustolla on tarjolla sellaisenaan ilman mitään ehtoja, takuita tai muita sitoumuksia. Lain sallimissa rajoissa, tämä sivusto on tarjottu niin, että sitä eivät koske mitkään takuut ,ehdot  ja säännöt  joilla voi olla vaikutus näiden sivustojen käyttöön (mukaanlukien, ehdot, jotka liittyvät lakiin tyydyttävästä laadusta, tarkoitukseen sopivuudesta ja kohtuullisesta huolenpidosta).

8. VASTUUVELVOLLISUUS

8.1 Ei Selectamark Security Systems plc tai mikään muu osapuoli (joka on ollut mukana luomassa, tuottamassa, ylläpitämässä tai jakamassa tätä sivustoa ),  eivätkä yhtiöryhmämme vastuuhenkilöt , johtajat, toimihenkilöt, osakkaat tai agentit, ota vastuuta mistään määrästä tai muodosta menetyksiä tai vahinkoja (mukaan lukien suorat ja epäsuorat menetykset tai vahingot, tulon menetykset, vaikutukset voittoihin ja goodwill-arvoon, tietoon, sopimuksiin, rahankäyttöön, tai menetyksiin  tai vahinkoihint johtuen tai liittyen liiketoiminnan keskeytymiseen), joita käyttäjä  tai kolmas osapuoli saattaa kohdata tämän sivuston yhteydessä, sivuston käytön ollessa estynyttä tai sivuston käytön seurauksena tai  tälle sivustolle linkatuilta sivustoilta tai niiden  ainestosta.  Rajaus  sisältää, mutta ei rajaudu vahinkoihin tai menetyksiin jotka johtuvat viruksista, jotka saattavat tarttua käyttäjän  tietokoneeseen, ohjelmiin, dataan tai muuhun omaisuuteen käyttäjätililtä tätä sivustoa käyttettäessä, selatessasi tai ladattaessa materiaalia tältä sivustolta tai miltä tahansa muulta sivustolta, joka on yhteydessä tähän sivustoon.

8.2 Mikään näissä käyttöehdoissa ei poista tai rajoita vastuutamme (i) kuolemantapauksissa tai henkilövahingoissa, jotka johtuvat laiminlyönnistä (kuten sääntö on määritelty Unfair Contract Terms Act  1977); (ii) petoksissa; (iii) tulkintavirheissä; tai (iv) muista vastuista, joita ei voida lainsäädännössä poissulkea tai rajoittaa.

8.3 Jos tällä sivustolla olevan aineiston käyttö johtaa tarpeeseen huoltaa tai korjata laitteita, ohjelmistoja tai tietoja, käyttäjä on vastuussa kaikista kustannuksista.

8.4 Käyttäjä sitoutuu ja puolustamaan Selectamark Security Systems plc:n vastuuhenkilöiden, johdon, työntekijöiden ja edustajien viattomuuttaja ja vastustamaan kaikkia vaatimuksia koskien velvoitteita, vahinkoja, menetyksiä ja kuluja (mukaan lukien maltilliset oikeuskustannukset), jotka johtuvat tämän sivuston käyttöehdoista, tai jonkun muun henkilön toiminnasta käyttäjän käyttäjätunnuksilla.

9. SOVELLETTAVA LAKI JA TUOMIOVALTA

9.1 Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Englannin lainsäädäntöä. Näitä käyttöehtoja koskevat erimielisyydet käsitellään englantilaisessa tuomioistuimessa.

9.2 Selectamark Security Systems plc: ei takaa, että sivustolla myytävät materiaalit / tuotteet ovat soveliaita käytettäviksi Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolella. On alueita joissa vierailu verkkosivuillamme ja sen sisältö on laitonta tai sääntöjen vastaista.   Jos verkkosivuillamme käydään Yhdistyneen Kuningaskunnan ulkopuolelta, niin vierailija tekee sen omalla vastuullaan ja on vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta.

10. MUUTA

10.1 Käyttäjä ei saa luovuttaa, alilisensioida tai muuten siirtää mitään oikeuksiasi jotka koskevat näitä käyttöehtoja.

10.2 Jos jokin näistä ehdoista on todettu jossakin toimivaltaisessa tuomioistuimessa pätemättömäksi, kyseisen säännöksen pätemättömyys ei vaikuta jäljellä oleviin säännöksiin, jotka ovat edelleen täysin voimassa.

10.3 Vain näiden käyttöehtojen osapuolilla on ehtoihin toimeenpano-oikeus  (Rights of Third Parties) 1999.