Käyttämällä selectadna.fi sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

Ryöstö- ja murtovarkaussuojaratkaisut yrityksille

Featured Ryöstö- ja murtovarkaussuojaratkaisut yrityksille image

Ratkaisuumme luottavat:

SelectaDNA Suihkejärestelmä tarjoaa liikkeille, pankeille ja muille arvoesineitä tai merkittäviä käteisvaroja hallussaan pitäville organisaatioille tehokkaan ryöstö- ja murtovarkauspelotteen. Ratkaisu perustuu synteettiseen DNA Suihkeeseen, jonka avulla rikolliset liitetään aukottomasti rikospaikkaan. Ratkaisun tehokkuus ja ratkaisuun liittyvät varoituskyltit myös ennaltaehkäisevät rikoksiin ryhtymistä.

DNA Suihkejärjestelmä voi olla asennettu hälytyspainikkeeseen tai se voi olla liitetty olemassa olevaan murtohälytysjärjestelmään. Hälytys aktivoi suihkeen joka merkitsee rikollisen synteettisellä DNA-liuoksella. Liuos sisältää niin UV-jäljittimen kuin uniikin DNA-koodin.

Rutiininomaisen UV-skannauksen aikana poliisi voi jäljittää DNA-merkintäjärjestelmän merkkejä rikoksesta epäillyn ihosta, hiuksista ja vaatteista ja lähettää ne rikoslaboratorioon analysoitavaksi. Vaikka liuos on näkymätön ja turvallinen, sen jäljet jäävät rikolliseen useiden viikkojen ajaksi, takertumalla vaatteiden kuituihin ja ihon poimuihin.

Asettamalla näkyvästi esille SelectaDNA Suihkesuojaus kyltit, suojatuista kohteista tulee rikollisille vaikeasti saavutettavia.  Rikolliset pelkäävät DNA-teknologiaa koska he tietävät, että DNA yhdistää heidät tehtyihin rikoksiin ja kiinnijäämisen riski nousee merkittävästi

SelectaDNA on kustannustehokas, helposti asennettava ja todistusaineistollisesti pätevä suihkejärjestelmä, joka soveltuu moninaisiin tilanteisiin ja monenlaisille organisaatioille. Se tarjoaa lisähyötyjä joita perinteiset murtohälytysjärjestelmät eivät yksin pysty tarjoamaan.